Lidt om vores specialer

Tagtype

Ønskerne til et nyt og flot tag kan være mange, og hvad man skal vælge kan være en svær opgave. Udvalget af tagsten og tagplader er stort, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Det at vælge tag er ikke bare et spørgsmål om holdbarhed, men også et spørgsmål om, hvorvidt tagstenstypen vil passe til husets arkitektur og æstetik.

Her hjælper BT Tag dig gerne med at finde den bedste type, så den matcher lige netop dit hus eller sommerhus.

Tagrenovering

Når du vælger os som tagdækker, vælger du også et tagfirma, der ikke bare sørger for at lægge et nyt og solidt tag af høj kvalitet, men også et firma der sørger for nedtagning af det gamle eksisterende tag.

En fuld tagrenovering omfatter, alt efter ønsker og behov, nedtagning og evt. bortskaffelse af det eksisterende tag, nye lægter og spær, nye klemlister, isolering, nyt undertag, tagsten eller tagplader med tilbehør, nye skotrender, tagrender og nedløb, samt taghætter og eventuelle påkrævede stigetrin til skorsten.

Hvornår skifte tag?

Er du den lykkelige ejer af et hus fra 70´erne eller 80´erne, er det måske ved at være tid til at skifte taget.  De fleste tage har en levetid på mindst 25 – 35 år, men vind og vejrforhold har afgørende indflydelse på, om taget kan holde lidt kortere eller længere tid. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum, året rundt, kontrollerer dit tag. Er der utætheder, revnede sten eller plader, eller meget fugt på indersiden? Så er det måske på tide at skifte taget eller få repareret de skader der er værst. Her er vi også behjælpelige.

Hos BT Tag er årstiden ikke afgørende for, hvornår dit tag bør skiftes, da vi arbejder hele året rundt. Vigtigst af alt er, at taget skiftes i tide, før resten af huset, og dermed også din pengepung, lider overlast.

BT Tag som samarbejdspartner

BT Tag tilbyder sig også som samarbejdspartner til typehusfirmaer, tømrermestre og murermestrer.

Vores specialer

Oplægning af tag
Tagsten og tagplader
Tagrenoveringer
Stormskader